גלידת קוקוס בשוקולד חלב

על ידי 1 באוקטובר 2017מתכוני פטיסרי

 

מצרכים:

  • 500 גרם מחית קוקוס BOIRON
  • 200 גרם שוקולד חלב 39%
  • 100 גרם מייצב שמנת פרציוזה ELENKA
  • 200 גרם סוכר
  • 850 גרם חלב

אופן ההכנה:

  • מפשירים את המחית ומחממים לטמפרטורה של 30 מעלות
  • מוסיפים את החלב והסוכר
  • ב-40 מעלות מוסיפים את הפרציוזה ומחממים את התערובת ל 60 מעלות
  • ב-60 מעלות מוסיפים את השוקולד ומבשלים עד 85 מעלות
  • מניחים את המסה להתקרר לטמפרטורה של 35-40 מעלות ואז מוסיפים את השמנת
  • טוחנים היטב ומניחים במקרר ל 12 שעות כדי להבשיל
  • לאחר מכן מעבירים למכונת הגלידה