גלידת ליצ'י בשוקולד לבן

על ידי 1 באוקטובר 2017מתכוני פטיסרי

 

 

 

מצרכים:

  • 500 גרם מחית ליצ'י "בוארון" BOIRON
  • 350 גרם שוקולד לבן 36% "איקם" ICAM
  • 225 גרם שמנת 38%
  • 1275 גרם חלב
  • 150 גרם מייצב שמנת פרציוזה "אלנקה" ELENKA
  • 300 גרם סוכר

אופן ההכנה:

  • מפשירים את המחית ומחממים לטמפרטורה של 30 מעלות
  • מוסיפים את החלב והסוכר
  • ב 40 מעלות מוסיפים את הפרציוזה, מחממים את התערובת ל 60 מעלות
  • ב 60 מעלות מוסיפים את השוקולד הלבן ומבשלים עד 85 מעלות
  • מניחים את המסה להתקרר לטמפרטורה של 35-40 מעלות ואז מוסיפים את השמנת
  • טוחנים היטב ומניחים במקרר ל 12 שעות כדי להבשיל
  • לאחר מכן מעבירים למכונת הגלידה