מצרכים:
- 500 גרם מחית קוקוס BOIRON
- 200 גרם שוקולד חלב 39%
- 100 גרם מייצב שמנת פרציוזה ELENKA
- 200 גרם סוכר
- 850 גרם חלב
אופן ההכנה:
- מפשירים את המחית ומחממים לטמפרטורה של 30 מעלות
- מוסיפים את החלב והסוכר
- ב-40 מעלות מוסיפים את הפרציוזה ומחממים את התערובת ל 60 מעלות
- ב-60 מעלות מוסיפים את השוקולד ומבשלים עד 85 מעלות
- מניחים את המסה להתקרר לטמפרטורה של 35-40 מעלות ואז מוסיפים את השמנת
- טוחנים היטב ומניחים במקרר ל 12 שעות כדי להבשיל
- לאחר מכן מעבירים למכונת הגלידה